| #Sıra | Analiz Adı | Uygulandığı Matriks | Süre |
|---|---|---|---|
| 241 | Aerobik Koloni Sayımı | Gıdalar | 2 gün |
| 242 | E.coli Sayımı (EMS Tekniği) | Gıdalar | 2-6 gün |
| 243 | E.coli Sayımı | Gıdalar | 1 gün |
| 244 | Koliform Grubu Bakteri Sayımı (EMS Tekniği) | Gıdalar | 2-3 gün |
| 245 | Koliform Grubu Bakteri Sayımı | Gıdalar | 1-2 gün |
| 246 | Enterobacteriaceae Sayımı | Gıdalar ve Yemler | 1-3 gün |
| 247 | Koagülaz pozitif sitafilakokların (S.aureus) Sayımı | Gıdalar | 2 gün |
| 248 | Maya ve Küf Sayımı | Gıdalar ve Yemler | 5 gün |
| 249 | Bacillus cereus Sayımı | Gıdalar | 1-2 gün |
| 250 | Maya ve Küf Sayımı | Gıdalar | 3 gün |
| 251 | Salmonella Aranması | Gıdalar ve Yemler | 3-5 gün |
| 252 | Salmonella Aranması(Hızlı Test Yöntemi) | Gıdalar | 2-5 gün |
| 253 | Listeria monocytogenes Aranması | Gıdalar | 4-6 gün |
| 254 | Listeria monocytogenes Aranması(Hızlı Test Yöntemi) | Gıdalar | 2-5 gün |
| 255 | Cronobacter sakazakii Aranması | Süt, Süt Ürünleri, Bebek Mamaları Ve Devam Formülleri | 3-5 gün |
| 256 | E.coli O157:H7 Aranması | Gıdalar | 1-3 gün |
| 257 | Rope sporu Sayımı | Un Ve Unlu Mamüller | 3 gün |
| 258 | Vibrio cholerae ve Vibrio parahaemolyticus | Gıdalar | 2-4 gün |
| 259 | Swab analizi | Gıda İşletmeleri Ve Çevresel Örnekler | - |
| 260 | Osmofilik Maya Sayımı | Gıdalar | 5 gün |
| 261 | Ticari Starilite & Sterilite Kontrolü | Pastörize, Uht Ve Konserve Ürünleri | - |
| 262 | Stafilakokal entretoksinlerin Aranması | Gıdalar | 1-2 gün |
| 263 | Aerobik Koloni Sayımı | Gıdalar Ve Yemler | 3 gün |
| 264 | Alicyclobacillus acidoterrestris ve Alicyclobacillus spp. Aranması | Meyve Konsantresi, Şurupları, Meyve Suyu, ve Kullanım Suyu | 7 gün |
| 265 | Somatik Hücre Sayımı | Çiğ Süt | 1 gün |
| 266 | Küf Sayımı-Howard | Domates Salçası ve Ürünleri | 1 gün |
| 267 | Gluten (Alerjen)Tayini | Kıyma, Tahıl, Süt Tozu, Bebek Maması | 1 gün |
| 268 | Clostridium perfringens Sayımı | Gıda ve Yem | 1-2 gün |
| 269 | Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı | Gıda ve Yem | 1-2 gün |